Revista care te menține sănătos

Evenimente

Intalnirea femeilor tonice editia a-VIII-a

26 noiembrie 2008
Share

In data de 26 noimbrie, orele 17 a avut loc evenimentul organizat de revistele TONICA, Slab sau Gras si Farmacia Ta. Pentru ca a fost ultimul eveniment din acest an, foarte fructuos spunem noi, am dorit sa fie mai special si sa va ofere un cadou drept multumire pentru ca ne-ati fost alaturi in toata aceasta perioada. Gazada noastrafost Casa Satya, din Banu Manta nr 25, care ne-a oferit un local cu o ambianta sofisticata, pe masura asteptarilor noastre.

 

Tema abordata a fost una menita sa ne introduca , in spiritul sarbatorilor ce ne bat la usa grabnic, si anume „Cum sa intampinam Craciunul in forma.” Pentru aceasta am avut invitati medici de specialitate, prietenii revistelor, pentru a ne da cele mai bune sfaturi si pentru a ne invata mici trucuri. Ne-au fost alaturi doctorul Alin Popescu, dna. Ruxandra Constantina – fitoterapeut, dna. Luana Sahian – consilier in nutritie si dnul. Damian Serban – nutritionist sportiv.

Sponsorii acestei editii ne-au rasfatat, ca de fiecare data . Este vorba de Yoplait, Sprint Pharma, reprezentati de dna Luminuta Nitu si Catena, reprezentata de Alina Boboc. Un invitat supriza care a venit din India pentru a ne impartasi secrete respiratiei, este dna Niharika Peri, reprezentanta Asociatiei Arta de a trai, alaturi de dna. Alexandra Popovici. De asemenea ne-a onorat cu prezenta si Andreea Antonescu, o prezenta foarte placuta si dronica de a afla mai multe despre sanatate si frumusete.Desi a declarat ca merge regulat la sala si consuma multa energie in concerte, ea ar dori sa se mai ingrase un pic.

Discutia a fost inceputa de dnul doctor Alin Popescu care pe langa informatiile importante pe care ni le-a adus la cunostinta ne-a oferit si cateva sfaturi ce ar trebui sa le urmam. Cea mai importanta regula este frecventa meselor, alternate cu gustari, iar plimbarile si lichidele nu trebuiesc sa lipseasca din dieta nostra zilnica. De asemenea s-a recomandat evitarea exceselor de alcool, cofeina sau dulciuri.

Pentru ca marea majoritate prefera sa „repare” decat sa previna, dna Ruxandra Constantina ne-a recomandat cateva remedii fitoterapeutice pentru excesele de la masa de Craciun. Pentru gastrita si ulcer foarte folositoare sunt menta si condimente precum leusteanul, iar pentru bila putem opta pentru rozmarin, anghinare sau sunatoare. Ceaiul ar trebuie consumat inainte de masa, caldut si neindulcit, sau cu miere de salcam .

Din partea Yoplait dna Luana Sahian ne-a prezentat beneficiile noului produs cu 0% grasime si cum ne poate ajuta consumul regulat de iaurt. Pe langa sanatate, de sarbatori avem nevoie si de o stare de spirit excelenta, de aceea dna Niharika Peri ne-a explicat importanta ce trebuie acordata respiratiei. Programul Arta de a trai ne invata cum sa respiram si ce beneficii aduce aceasta. Am aflat ca 90% din toxine se pot elimina prin respiratie si acest proces este una din cele patru surse principale din care ne luam energie.Totodata, ritmurile diferite ale respiratiei fac legatura dintre starea psihica si respiratie. Dnul Damian Serban i-a completat perfect pe invitatii nostrii, aducand in discutie imprtanta miscarii in orice dieta. Sfatul sau cel mai bun este sa ne intoarcem la natura si sau nu uitam ca mare parte din energie o consumam prin actiuni simple precum plimbari sa alergari in aer liber.

In incheierea intalnirii nostre partenerii evenimentului, Sprint Pharma si Catena si-au prezentat produsele sale si au raspuns tuturor intrebarilor din partea invitatilor. Ne-am dorit sa organizam aceste evenimente pentru a stabili o legatura intre publicul larg si specialisti. La aceasta intalnire invitatii nostri au avut ocazia sa afle ce inseamna o dieta echilibrata si cum trebuie imbinata aceasta cu un stil de viata activ. In acord cu tema abordata meniul pregatit de Casa Satya ne-a oferit o experienta culianara deosebita.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.