Revista care te menține sănătos

Evenimente

Intalnirea femeilor tonice – a VII-a editie

30 octombrie 2008
Share

Vitalitate de toamna – Eveniment gazduit de restaurantul DA’MARIO
Evenimentul lunii octombrie, organizat de revistele trustului de presa Galenus: Farmacia Ta, Slab sau Gras si Tonica, a avut loc joi, 30 octombrie, orele 17. Ca de fiecare data, prietenii revistelor, medici colaboratori, invitati surpriza si cititoarele fidele au fost alaturi de noi la restuarantul DA’MARIO din str. Agricultorilor, nr. 113, unde am incercat sa aducem un plus de energie invitatilor nostri. Tema pe care am abordat-o a fost „Vitalitate de toamna”

 

Ne-au oferit sfaturi demne de luat in considerare medicul dermatolog Daniela Taher, doctorul Alin Popescu, medic medicina sportiva si redactor medical al trustului Galenus si Roxana Pirojoc, medic medicina dentara. De asemenea, am avut-o alaturi de noi pe Alexandra Apreutesei, make-up artist Rimmel London, care ne-a oferit surpriza acestei seri: o sedinta de make-up. Partenerii nostri pentru eveniment au fost Rimmel London, Johnson&Johnson, cu produsul O.B., reprezentat de Catalina Oltean, Blend-a-med, reprezentat de medicul dentist Roxana Pirojoc, iar din partea Ciocogelateriei Venchi a fost prezent domnul George Sotirulis.

Machiaj si sfaturi de ingrijire corporala
Intalnirea a inceput intr-o nota distractiva, printr-o tragere la sorti, pentru a desemna norocoasa castigatoare a unei sedinte de make-up. In timp ce sedinta de machiaj se desfasura, medicul dermatolog Daniela Taher a oferit sfaturi despre ingrijirea tenulului, a decolteului, a scalpului si a satisfacut toate curiozitatile in materie de ingrijire corporala. Odata ce sedinta de make-up a luat sfarsit, Alexandra Apreutesei, din partea Rimmel London, ne-a impartasit trucurile ei pentru un machiaj perfect.

La finalul intalnirii, doctorul Alin Popescu a explicat ce sunt suplimentele nutritive si cand avem cel mai mult nevoie de ele. De asemenea, sfatul sau pentru o viata echilibrata a fost intoarcerea la lucrurile simple: o plimbare in parc, o zi de relaxare. Acestea pot face minuni in orice situatie.

Loc de intalnire intre cititoare si specialisti
Acest eveniment face parte din seria de intalniri lunare cu cititorii celor trei reviste, cu specialistii care scriu in reviste si cu vedetele care apar pe coperta si in interiorul lor. FARMACIA TA, SLAB SAU GRAS si TONICA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti. Restaurantul DA’MARIO, o gazda excelenta a acestei intalniri, ne-a primit cu multa caldura si ne-a rasfatat cu un meniu delicios.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.