Revista care te menține sănătos

Evenimente

Evenimentul revistelor TONICA, FARMACIA TA si SLAB SAU GRAS – a VI-a editie gazduita de GINO’S

25 septembrie 2008
Share

Joi, 25 septembrie, orele 17 a avut loc evenimentul organizat de revistele trustului de presa Galenus : TONICA, Slab sau Gras si Farmacia ta. Medici specialisti, colaboratori ai revistelor, cititoarele noastre fidele, dar si invitati surpriza ne-au onorat cu prezenta la restaurantul GINO’S, din Bd. Dacia Nr. 19, unde, intr-o atmosfera placuta, lasand la o parte ploaia si problemele cotidiene am purtat discutii deschise, abordand tema „AFECTIUNI DE TOAMNA”

 

Alaturi de noi s-au aflat JOJO si Annes, vedeta de pe coperta TONICA – editia de octombrie, care nu au ezitat sa isi exprime interesul pentru problemele abordate de invitatii nostri, punand intrebari si luand parte la discutii. Au fost invitati dna Corina Zugravu,medic nutritionist, Dna Ruxandra Constantina, medic fitoterapeut, dr Alin Popescu si dna Sorina Cristea., dr. psiholog, ce ne-au raspuns tuturor intrebarilor si ca de fiecare data ne-au oferit sfaturi utile pentru a intampina in forta noul sezon. De asemenea le-am avut alaturi pe Loredana Secara si Corina Ciumasu, reprezentantele salonului Veronique Beauty Center, iar din partea Ciprod Pharmaceutics a fost prezent dl. Dragos Stefan si dl. Mihai Atudorei din partea Nycomed. Dl. dr. Alin Popescu a deschis discutia, prezentand afectiunile cel mai des intalnite in prag de toamna. Am vorbit despre acutizarea ulcerului, a gastritei dar am atins si problema osteoporozei , ce afecteaza din ce in ce mai multe femei. S-a adus in discutie si aparitia unei usoare depresii toamna, iar dna. psiholog Sorina Cristea ne-a explicat acest fenomen si a propus cai de ameliorare ale acestei afectiuni.

Dna dr. nutritionist Corina Zugravu a explicat de ce tindem sa punem cateva kilograme in plus toamna si a propus un regim alimentar sanatos, bogat in vitamina C, pentru a fi in forma si a preveni anumite afectiuni precum temuta gripa. In ajutor i-a venit dna. dr. fitoterapeut Roxana Constantina, care ne-a oferit remedii naturiste si ne-a explicat importanta lor . Partenerii evenimentului au avut ocazia de a-si prezenta produsele lor si au oferit invitatilor nostri toate informatiile necesare despre acestea. Intrebarile invitatilor nostri au fost pertinente si au avut un raspuns pe masura din partea reprezentantilor Ciprod Pharmaceutics si Nycomed.

Pentru ca toamna nu ne afecteaza numai sanatatea, ci si parul , reprezentantii salonului Veronique Beauty Center ne-au oferit sfaturi utile pentru a ne ingriji parul si pentru a-l proteja de frig. De asemenea ne-am satisfacut curiozitatile in legatura cu noile tendinte in tunsori si culori la moda. Surpriza evenimentului a venit din partea salonului Veronique Beauty Center, care a oferit cadou un pachet de 10 sedinte pentru tratament corporal, unei cititoare norocoase.

Acest eveniment a facut parte din seria de intalniri lunare cu cititorii celor trei reviste, cu specialistii care scriu in reviste si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. TONICA, SLAB SAU GRAS si FARMACIA TA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti. La aceasta ultima intalnire ne-am petrecut o seara impreuna, intr-o ambianta placuta si relaxanta, tratand o tema de interes general, care a fost pe placul invitatilor nostri, avand in vedere ca discutiile au fost deschise, iar medicii specialisti si partenerii nostri ne-au satisfacut toate curiozitatile. Restaurantul GINO’S care a gazduit aceasta editie, ne-a rasfatat cu un meniu delicios, facand intalnirea noastra cu atat mai placuta. Pentru informatii suplimentare si pentru a participa la urmatorul nostru eveniment nu ezitati sa ne contactati atat telefonic, cat si electronic

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.