Revista care te menține sănătos

Evenimente

Editia a IV-a – Intalnirea femeilor tonice

10 aprilie 2008
Share

Joi, 10 aprilie 2008, revista TONICA a organizat “Intalnirea Femeilor Tonice”. Evenimentul care a avut loc la Restaurantul “La Italieni” din strada Traian nr. 168, incepand cu orele 17:00, face parte seria de intalniri lunare cu cititoarele, cu specialistii care scriu in revista si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. Revista TONICA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti.

 

Temele lunii aprilie au fost tratamentele naturiste de sezon si accesoriile in trend in aceasta primavara. Alaturi de revista TONICA au fost Ilinca Vandici, compania de accesorii Lollipops reprezentata de dna. Loredana Albu, compania israeliana de produse naturiste Sabon reprezentata de dna. Revital Lavi. De asemenea, din partea Actavis Romania dna. dr. Irina Nicolae a vorbit despre produsul Decubal, iar din partea companiei Sprint Pharma a vorbit Daniela Sumurduc despre suplimentul nutritiv Good Mood.

Discutia a fost deschisa de doamna psiholog Sorina Cristea care a le-a vorbit doamnelor prezente despre increderea si feminitatea pe care accesoriile o ofera femeilor. Pe langa aspectul estetic, dna. psiholog a subliniat faptul ca un accesoriu poate masca si un mic defect, o esarfa, o bratara mai lata. Prezenta la discutie, Ilinca Vandici, a marturisit ca ii place sa isi accesorizeze tinutele in functie de ocazie, anotimp si trend. De asemenea, Ilinca s-a aratat incantata de gentile mari, viu colorate si a subliniat ca pantofii se pot asorta cu cureaua, nu neaparat cu poseta.

A urmat apoi o prezentare de posete si accesorii marca Lollipops in cadrul careia cititoarele au castigat la tombola organizata doua genti.

Dna. dr. Ruxandra Constantina a vorbit despre beneficiile produselor cosmetice pe baza de plante si a adus in discutie cateva remedii naturale pentru toate tipurile de piele: uscata, grasa si mixta. In acelasi ton dna. Revital Levi a prezentat gama exceptionala de cosmetice si produse pentru infrumusetare de la Sabon, realizate manual, folosindu-se ingrediente din Marea Moarta. Cititoarele au fost foarte incantate sa incerce diverse mostre de creme extrem de parfumate.

A urmat prezentarea dnei Daniela Sumurduc de la Sprint Phama care a prezentat produsul Mood Adapt, un supliment alimentar recomandat doamnelor cu o viata sociala activa, care isi impart timpul intre cariera si familie.

Intalnirea a fost incheiata cu prezentarea dnei. Irina Nicolae de la Actavis a produsului marca Decubal – prima gama completa de produse dermatocosmetice prezenta in Romania care asigura ingrijire adecvata pielii uscate.

Medicii specialisti si colaboratori ai revistei impreuna cu reprezentanti companiilor partenere au reusit atat sa informeze cat si sa obtina un zambet din partea cititoarelor revistei Tonica.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati atat telefonic, cat si electronic

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.