Revista care te menține sănătos

Evenimente

Editia a II-a – Intalnirea femeilor tonice

31 ianuarie 2008
Share

Joi, 31 ianuarie 2008, revista TONICA a organizat „Intalnirea Femeilor Tonice”. Evenimentul care a avut loc la Restaurantul “La Italieni” din strada Traian nr. 168, incepand cu orele 17:00, face parte seria de intalniri lunare cu cititoarele, cu specialistii care scriu la revista si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. Revista TONICA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti.

 

Alaturi de revista TONICA au fost Anca Turcasiu, Paula Seling, Cristina Soloc si Roxana Iliescu care au vorbit despre secretul femeilor tonice. De asemenea, reprezentantii companiilor AMWAY, PEGGY SAGE, NG Cream – Epilare definitiva, COLTURDA si JAF Tea au prezentat produse si solutii pentru ca cititoarele TONICA sa se mentina sanatoase si frumoase zi de zi !

Sfaturi pentru combaterea ridurilor
Discutia a fost deschisa de doamna doctor dermatolog Georgeta Grosu, care a le-a vorbit cititoarelor si vedetelor prezente despre aparitia si combaterea ridurilor. Ca sfaturi, medicul dermatolog a recomandat fotoprotectie, hidratare si renuntarea la fumat. Prezenta la discutie, Paula Seling a marturisit ca pentru tenul sau uscat, prefera masti naturale si spera ca aparitia ridurilor sa o combata printr-o alimentatie corecta si prin ingrijirirea corespunzatoare si zilnica a tenului.

Manichiura, cartea de vizita a unei doamne
Psihologul colaborator al revistei TONICA, doamna Sorina Cristea a explicat implicatiile psihologice ale pilozitatii excesive si a confirmat ca o manichiura ingrijita confera incredere de sine si implicit o imagine mai buna a celei care are unghiile bine hidratate, curatate si date cu lac sau tratament. Cu o maniuchiura impecabila, Anca Turcasiu a tinut sa mentioneze ca intr-adevar, manichiura alaturi de zambet sunt cartea de vizita a unei femei. O mana ingrijita inseamna intretinere prin curatare, hidratarea pielii mainii si a cuticulelor, tratament pentru diferitele afectiuni ale unghiei si apoi aplicarea unui lac fie incolor, fie colorat.

Beneficiile ceaiului verde
Despre beneficiile produselor cosmetice pe baza de plante si ale ceaiului verde, a vorbit medicul fitoterapeut Ovidiu Buciscanu, mentionand ca produsele pe baza de plante atent selectionate sunt un real beneficiu pentru organism. Cristina Soloc, prezentatoarea emisiunii Moto Magia, difuzata de postul TVR2, a marturisit ca nu este adepta produselor pe baza de plante si ca are mai multa incredere in cosmeticele prelucrate.

Medicii specialisti si colaboratori ai revistei TONICA, o parte din cititoarele publicatiei au facut din “Intalnirea Femeilor Tonice” un eveniment complex in cadrul caruia s-au abordat teme referitoare atat la frumusetea femeilor din Romania, cat si la sanatatea lor.

Suna la redactie si rezerva-ti un loc la urmatoarea discutie despre frumusete, sanatate si cuplu.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.