Revista care te menține sănătos

Editorial

Echilibru si sanatate

25 mai 2011
Share

„Dimineata, cand va desteptati, deschideti un minut fereastra si aruncati in curte continutul acelui faras imaginar pe care l-ati incarcat cu toate gandurile negre si cu toate ghearele pe care le-ati simtit in voi in ziua precedenta”, spunea candva academician Ana Aslan. Este o certitudine faptul ca viata de azi este mult mai trepidanta decat odinioara si, in consecinta, avem de-a face cu incomparabil mai multi factori care actioneaza fie benefic, fie daunator asupra noastra.

Ritmul accelerat al existentei cotidiene, tirul excitatiilor senzoriale somatice (care tin de trup) si afective (care tin de suflet), carora le suntem supusi, ne mentin intr-o stare permanenta mai mult sau mai putin sesizabila de incordare, care poate pregati terenul pentru nenumarate afectiuni. Tocmai de aceea, revista Farmacia Ta isi propune sa se depaseasca si sa fie cel mai dedicat mijloc pentru mentinerea sanatatii si frumusetii dumneavoastra.

Cu fiecare anotimp care vine, avem certitudinea ca publicatia noastra este un sprijin real si va ajuta sa va mentineti echilibrul, sanatatea, sa invatati cum sa va ingrijiti trupul, cum sa va hraniti sufletul, oferindu-va informatii  confirmate de nume importante din domeniul medical. Apelati cu incredere la farmacistii Catena ori de cate ori aveti nevoie de consiliere profesionista. In lunile care urmeaza, mangaiati de razele soarelui, vom cauta sa va indepartam grijile si sa va relaxam, punandu-va la dispozitie mult mai multe raspunsuri la problemele de sezon. Si daca vom reusi din nou sa ajungem aproape de inima dumneavoastra, nu pregetati sa ne aratati acest lucru. Va multumim pentru incredere.

Text: Otilia Ostrotki

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.