Revista care te mentine sanatos

Stiri

Disfunctia erectila, prevenita prin modificarea stilului de viata?

14 septembrie 2011
Share

Un studiu recent a demonstrat ca, in unele cazuri, disfunctia erectila ar putea fi prevenita si tratata cu succes prin modificarea stilului de viata. Cercetarea a urmarit efectele pe care le are schimbarea stilului de viata, a dietei si exercitiile fizice asupra unei astfel de afectiuni.

Cercetatorii au descoperit ca imbunatatirea modului de viata este semnificativa pentru pacientii care prezinta disfunctie erectila usoara, nu insa si pentru cei cu afectiuni severe. O strategie simpla care ar putea tine disfunctia erectila la distanta consta in modificarea modului de viata si a comportamentului.

Medicatia prescrisa de specialisti, impreuna cu dorinta de a schimba macar o mica parte a stilului de viata, reprezinta cei doi factori care se pare ca dau rezultate neasteptat de bune in combaterea disfunctiei erectile, reducand deopotriva si riscul cardiovascular.

Astfel, barbatilor cu probleme li se ofera oportunitatea identificarii factorilor de risc si li se prezinta beneficiile obtinute in urma adoptarii unui nou stil de viata.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.com

Nota pentru articolul «Disfunctia erectila, prevenita prin modificarea stilului de viata?»:4.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate