Trizivir

Trizivir

Cititi cu atentie acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.
- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa aveti nevoie sa-l recititi.
- Daca aveti intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
- Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra personal si nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra. REACTIA DE HIPERSENSIBILITATE
Deoarece Trizivir contine abacavir (care este substanta activa din Ziagen), unii pacienti care utilizeaza Trizivir pot dezvolta o reactie de hipersensibilitate (o reactie alergica grava), care poate pune in pericol viata daca continuati sa utilizati Trizivir. Este esential sa cititi informatiile referitoare la aceasta reactie, in sectiunea “Atentionari speciale si precautii de utilizare” a acestui prospect. In ambalajul de Trizivir exista, de asemenea, un card de avertizare pentru a va reaminti dumneavoastra si personalului medical despre hipersensibilitatea la Trizivir. Acest card trebuie scos din cutie si tinut la dumneavoastra tot timpul.

ANUNTATI IMEDIAT MEDICUL DUMNEAVOASTRA pentru a va sfatui in cazul in care trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Trizivir, daca:
1. prezentati o eruptie pe piele SAU
2. aveti unul sau mai multe simptome incluse in cel putin doua din urmatoarele grupe:
- febra
- respiratie dificila, durere in gat sau tuse
- greata, varsaturi, diaree sau dureri abdominale
- oboseala excesiva, dureri sau senzatie de rau

Daca ati intrerupt Trizivir datorita unei reactii de hipersensibilitate NU TREBUIE SA MAI LUATI NICIODATA Trizivir, Ziagen sau orice alt medicament care contine abacavir, deoarece in urmatoarele ore este posibil sa prezentati o scadere marcata a tensiunii arteriale, care poate pune in pericol viata sau poate provoca moartea. Daca sunteti hipersensibil la Trizivir trebuie sa returnati toate comprimatele neutilizate de Trizivir pentru a fi inlaturate. Cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

TRIZIVIR comprimate filmate

Fiecare comprimat filmat de Trizivir contine ca substante active abacavir 300 mg (sub forma de sulfat de abacavir), lamivudina 150 mg si zidovudina 300 mg.

Celelalte componente (excipienti) sunt: celuloza microcristalina, amidon glicolat de sodiu si stearat de magneziu, care formeaza nucleul comprimatului. Invelisul comprimatului contine: hipromeloza, dioxid de titan, polietilenglicol, lac de aluminiu indigo carmin, oxid galben de fer.

Producator
Glaxo Wellcome Operations
Priory Street
Ware
Hertfordshire SG12 ODJ
Marea Britanie

Detinator al Autorizatiei de Punere de Piata
Glaxo Group Ltd
Greenford
Middlesex UB6
Marea Britanie 1. CE ESTE TRIZIVIR SI PENTRU CE ESTE UTILIZAT

Trizivir contine abacavir, lamivudina si zidovudina. Toate acestea apartin grupului de medicamente antiretrovirale numite si analogi nucleozidici inhibitori de revers transcriptaza (NRTIs), care sunt folositi pentru tratamentul infectiei HIV. Aceste trei medicamente pot fi utilizate separat, cu alte medicamente pentru tratamentul combinat al infectiei cu HIV, sau impreuna. Doza din fiecare substanta activa din Trizivir este aceeasi ca cea utilizata in cazul medicamentelor administrate separat.

Trizivir este utilizat pentru tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV), la adulti. Deoarece nu exista suficiente informatii disponibile nu se recomanda utilizarea la copii sau adolescenti. Medicamentul reduce incarcatura virala cu HIV si o mentine la un nivel scazut. De asemenea, creste numarul de celule CD4. Celulele CD4 sunt un tip de globule albe ale sangelui cu rol important in mentinerea unui sistem imun sanatos care ajuta la lupta impotriva infectiei. Raspunsul la tratamentul cu Trizivir variaza de la un pacient la altul. Medicul dumneavoastra va monitoriza eficacitatea tratamentului.

Comprimatele filmate sunt de culoare albastru-verde, au forma unei capsule si sunt inscriptionate cu “GX LL1’’ pe una din fete. Ele sunt ambalate in cutii cu blistere continand 40 sau 60 comprimate filmate sau in flacoane cu sistem de siguranta pentru copii, continand 60 de comprimate filmate. 2. INAINTE SA LUATI TRIZIVIR

Nu luati TRIZIVIR:
- daca ati avut anterior o reactie alergica la Trizivir sau oricare alt medicament care contine abacavir, lamivudina sau zidovudina sau la oricare dintre excipientii din Trizivir;
- daca aveti o boala de ficat;
- daca aveti o boala de rinichi grava;
- daca aveti un numar foarte mic de globule rosii (anemie) sau de globule albe (neutropenie).

Consultati medicul dumneavoastra daca nu sunteti sigur in legatura cu cele de mai sus.

Atentionari speciale si precautii de utilizare:

Reactia de hipersensibilitate (reactie alergica grava): Aproximativ 4 din 100 de pacienti, tratati cu abacavir, dezvolta o reactie de hipersensibilitate.

Simptomele cele mai frecvente ale acestei reactii sunt temperatura ridicata (febra) si eruptia la nivelul pielii. Alte semne frecvent intalnite sunt greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale si oboseala excesiva. Alte simptome pot include dureri articulare sau musculare, edem al gatului, respiratie dificila, dureri in gat, tuse, dureri de cap. Ocazional, pot sa apara inflamatia ochilor (conjunctivita), ulceratii bucale sau scaderea tensiunii arteriale.
Simptomele acestei reactii alergice pot sa apara oricand in timpul tratamentului cu abacavir. Totusi, de obicei, ele apar in primele 6 saptamani de tratament. Simptomele se pot agrava odata cu continuarea tratamentului si pot pune in pericol viata daca tratamentul continua. ANUNTATI IMEDIAT MEDICUL DUMNEAVOASTRA pentru a va sfatui in cazul in care trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Trizivir, daca:
1.prezentati o eruptie pe piele SAU
2.aveti unul sau mai multe simptome incluse in cel putin doua din urmatoarele grupe:
- febra
- respiratie dificila, durere in gat sau tuse
- greata, varsaturi, diaree sau dureri abdominale
- oboseala excesiva, dureri sau senzatie de rau

Daca ati intrerupt Trizivir datorita unei reactii de hipersensibilitate NU TREBUIE SA MAI LUAtI NICIODATa Trizivir, Ziagen sau orice alt medicament care contine abacavir, deoarece in urmatoarele ore este posibil sa prezentati o scadere marcata a tensiunii arteriale, care poate pune in pericol viata sau poate provoca moartea.

Daca ati intrerupt tratamentul cu Trizivir, indiferent de motiv, mai ales in cazul in care credeti ca au aparut reactii adverse sau din cauza altor boli, este important sa anuntati medicul dumneavoastra inainte de a reincepe tratamentul. Medicul dumneavoastra va verifica daca oricare din simptomele pe care le-ati avut pot fi legate de reactia de hipersensibilitate. Daca medicul dumneavoastra considera ca exista o posibila legatura, va va recomanda sa nu luati Trizivir sau orice alt medicament care contine abacavir (Ziagen) din nou. Este important sa urmati acest sfat.

Ocazional au aparut reactii de hipersensibilitate, cu risc vital la reinceperea tratamentului cu abacavir, la pacientii care au semnalat doar unul din simptomele de pe Cardul de Avertizare inainte de intreruperea tratamentului.
In cazuri foarte rare, a fost raportata hipersensibilitate la pacientii la care s-a reinceput tratamentul cu abacavir si care nu au avut nici un simptom de hipersensibilitate inainte de intreruperea tratamentului.

Daca sunteti hipersensibil la Trizivir trebuie sa returnati toate comprimatele filmate Trizivir neutilizate pentru a fi inlaturate. Cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Anuntati medicul dumneavoastra atunci cand apar orice alte noi simptome in timp ce utilizati Trizivir. Acestea pot fi reactii adverse (efecte secundare) determinate de una dintre substantele active. Medicul dumneavoastra poate decide sa prescrie - in loc de Trizivir - abacavir, lamivudina si zidovudina, ca medicamente separate. Clasa de medicamente din care face parte Trizivir (NRTIs) poate determina acidoza lactica (exces de acid lactic in sange) si cresterea in dimensiuni a ficatului. Acidoza lactica, daca apare, se dezvolta de obicei dupa cateva luni de tratament. O respiratie adanca si rapida, ameteala si simptome nespecifice cum sunt greata, varsaturi si dureri de stomac, pot indica dezvoltarea acidozei lactice. Aceasta reactie adversa rara, dar grava, apare mai frecvent la femei, mai ales la cele supraponderale. Daca aveti o boala de ficat atunci riscul este si mai mare. In timpul tratamentului cu Trizivir medicul dumneavoastra va monitoriza atent orice semn care sugereaza aparitia acidozei lactice.

Redistribuirea, acumularea sau pierderea grasimii corporale poate sa apara la pacientii care primesc terapie combinata antiretrovirala. Contactati medicul dumneavoastra daca observati schimbari in distributia grasimii. Discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti istoric de afectiuni hepatice. Pacientii cu hepatita cronica de tip B sau C, tratati cu medicamente antiretrovirale, au un risc crescut de aparitie a reactiilor adverse hepatice severe si potential letale, si pot necesita teste sanguine pentru monitorizarea functiei hepatice.

Daca aveti hepatita B, nu trebuie sa intrerupeti tratamentul cu Trizivir fara a va sfatui cu medicul dumneavoastra, deoarece puteti prezenta o revenire a hepatitei. Aceasta revenire poate fi si mai severa daca aveti o boala hepatica grava.

La unii pacienti tratati cu lamivudina si zidovudina a fost raportata inflamarea pancreasului (pancreatita), desi nu este clar daca aceasta a fost determinata de medicament sau de infectia HIV. Daca medicul dumneavoastra constata semne clinice, simptome sau date de laborator sugestive pentru pancreatita, va opri imediat tratamentul cu Trizivir.
Trizivir controleaza, dar nu vindeca infectia HIV. Este necesar sa utilizati acest medicament zilnic. Nu intrerupeti tratamentul inainte de a discuta cu medicul dumneavoastra. Daca totusi suspectati aparitia unei reactii de hipersensibilitate (vezi mai sus), anuntati imediat medicul dumneavoastra care va va sfatui daca trebuie sa intrerupeti administrarea de Trizivir.

Zidovudina poate afecta producerea de globule rosii, avand ca rezultat anemia. Daca aceasta se intampla, simptomele sunt oboseala si respiratie dificila. Mai rar, producerea unui anumit tip de globule albe poate fi redusa, ceea ce poate predispune la infectii. Medicul dumneavoastra poate solicita analize periodice ale sangelui pentru a verifica numarul de celule din sange. Aceste efecte sunt in general reversibile.

Tratamentul cu Trizivir nu reduce riscul de transmitere a infectiei HIV la alte persoane, prin contact sexual sau prin sange. De aceea, trebuie sa continuati respectarea precautiilor corespunzatoare.

Puteti continua sa faceti alte infectii sau alte boli asociate cu infectia HIV. De aceea, atunci cand utilizati Trizivir, trebuie sa mentineti un contact regulat cu medicul dumneavoastra. Sarcina
Trizivir nu este recomandat la femeile gravide. Daca sunteti insarcinata sau planuiti sa ramaneti insarcinata curand, trebuie sa anuntati medicul dumneavoastra pentru a discuta potentialele efecte adverse si riscurile si beneficiile terapiei antiretrovirale pentru dumneavoastra si copilul dumneavoastra.

Daca ati utilizat Trizivir in timpul sarcinii, medicul dumneavoastra va poate cere sa-l vizitati regulat pentru a monitoriza dezvoltarea fatului. Aceste vizite includ teste sanguine si alte teste de diagnostic.

La copiii ale caror mame au utilizat analogi nucleotidici si nucleozidici in timpul sarcinii, beneficiul din reducerea sansei de a fi infectat cu HIV este mai mare decat riscul de a suferi de reactii adverse. Alaptare
Nu se recomanda sa va alaptati copilul in timp ce utilizati Trizivir. In plus, se recomanda ca femeile infectate cu HIV sa nu isi alapteze copiii, indiferent de situatie, pentru a evita transmiterea infectiei HIV de la mama la copil. Daca alaptati, trebuie sa anuntati medicul dumneavoastra. Daca utilizati Trizivir impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati sau ati utilizat recent alte medicamente, chiar si cele eliberate fara reteta medicala.

Trizivir nu trebuie utilizat impreuna cu stavudina, ribavirina, injectii cu ganciclovir sau foscarnet.

Trizivir poate interactiona cu anumite alte medicamente, ceea ce poate agrava efectele secundare. Este important sa va anuntati medicul daca utilizati unul din urmatoarele medicamente (daca nu sunteti sigur, intrebati medicul dumneavoastra):
- fenitoina, valproat de sodiu, fenobarbital, oxazepam, lorazepam
- acid acetilsalicilic (substanta prezenta in numeroase medicamente utilizate pentru inlaturarea durerii si scaderea febrei), codeina, morfina, metadona, rifampicina, indometacina, ketoprofen, naproxen, cimetidina, clofibrat, izoprinozina, probenecid
- pentamidina, pirimetamina, co-trimoxazol, dapsona, atovaquona, amfotericina, flucitozina, interferon - vincristina, vinblastina si doxorubicina

Alcoolul etilic creste cantitatea de abacavir in sange.

Trebuie sa va informati medicul daca luati pe cale orala medicamente inrudite cu vitamina A, de exemplu izotretinoina, deoarece acestea pot, de asemenea, sa creasca cantitatea de abacavir in sange.

Daca utilizati metadona, poate fi necesar ca medicul dumneavoastra sa ajusteze doza de metadona, deoarece abacavir (una din substantele active din Trizivir) creste viteza de eliminare a metadonei din organism. Aceasta este putin probabil pentru majoritatea utilizatorilor de metadona.

Capacitatea de a conduce vehicule si de folosi utilaje
Nu exista studii privind efectul Trizivir asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. Totusi, inainte de a conduce un vehicul sau de a folosi utilaje, trebuie sa tineti seama de starea sanatatii dumneavoastra si de efectele secundare posibile ale Trizivir. 3.CUM SA LUATI TRIZIVIR

Luati Trizivir asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra si aveti grija sa nu uitati sa luati nici o doza. Daca nu sunteti sigur de modul in care trebuie sa luati Trizivir intrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul.

La adulti, doza obisnuita este de un comprimat filmat de doua ori pe zi. Fiecare comprimat Trizivir trebuie luat la un interval de circa 12 ore. Inghititi comprimatul intreg, cu apa. Trizivir poate fi luat cu sau fara alimente.

Daca ati luat mai mult Trizivir decat trebuia
Daca accidental ati luat mai multe comprimate decat trebuia, anuntati medicul dumneavoastra sau farmacistul sau contactati serviciul de urgenta al celui mai apropiat spital.

Daca ati uitat sa luati Trizivir
Pentru a obtine un beneficiu maxim este important sa luati zilnic toata doza prescrisa. Daca ati uitat sa luati o doza de medicament, luati-o imediat ce va reamintiti si apoi continuati ca mai inainte. Nu luati o doza dubla pentru a recupera doza uitata. Este important sa luati regulat Trizivir deoarece administrarea neregulata poate creste riscul aparitiei reactiilor de hipersensibilitate.

Daca ati intrerupt tratamentul cu Trizivir
Daca ati intrerupt tratamentul cu Trizivir, indiferent de motiv, mai ales daca credeti ca au aparut reactii adverse sau din cauza altor boli, este important sa anuntati medicul dumneavoastra inainte de a reincepe tratamentul. In unele cazuri, medicul dumneavoastra va poate recomanda sa reluati Trizivir, in conditiile in care puteti beneficia rapid de ingrijire medicala, daca este necesar. 4. REACTII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Trizivir poate avea efecte secundare (reactii adverse). In cadrul tratamentului infectiei cu HIV nu este intotdeauna posibil a preciza daca efectele secundare care apar sunt provocate de Trizivir, de alte medicamente luate simultan sau de infectia HIV. Din acest motiv, este foarte important sa informati medicul dumneavoastra despre aparitia oricaror modificari ale starii dumneavoastra de sanatate. Nu va alarmati in legatura cu lista de posibile reactii adverse ale Trizivir, deoarece s-ar putea sa nu le prezentati. Dintre efectele secundare redate mai jos, cele subliniate au fost observate la cel putin 5% dintre pacienti.

- o reactie de hipersensibilitate (reactie alergica grava) a fost raportata la 4% dintre pacientii tratati cu abacavir. Acest fenomen este descris la sectiunea 2 din acest prospect la “Atentionari speciale si precautii de utilizare”. Este important sa cititi si sa intelegeti informatiile despre aceasta reactie grava.
- greata, varsaturi, dureri de stomac si crampe, diareea, scaderea poftei de mancare, gaze si indigestie
- dureri de cap, ameteala, senzatie de amorteala si furnicaturi, senzatie de slabiciune in membre, convulsii, insomnie, oboseala, anxietate, depresie, senzatie de disconfort
- tuse, simptome nazale, respiratie dificila
- dureri articulare, tulburari musculare, inclusiv cazuri rare de rupturi musculare
- oboseala, febra, stare de rau si letargie. Modificari ale gustului, ulceratii bucale, inflamatii oculare (conjunctivita), frisoane, mictiuni frecvente, marirea sanilor la barbati, dureri in piept, simptome pseudogripale.
- anemie (scaderea numarului de globule rosii) si neutropenie/leucopenie (scaderea numarului de globule albe), ocazional severe. Daca producerea de globule rosii este scazuta, puteti avea simptome de oboseala si respiratie dificila. Scaderea numarului globulelor albe va poate face mai sensibili la infectii.
- modificari ale culorii unghiilor si pielii, pete colorate pe mucoasa bucala, eruptii la nivelul pielii, urticarie, mancarime, transpiratie si caderea parului.
- tulburari hepatice, de exemplu cresterea in dimensiuni a ficatului, ficat gras si icter; inflamatia pancreasului.
- scaderea numarului de trombocite (celule ale sangelui importante pentru coagulare). Daca aveti un numar mic de trombocite, vanataile se pot produce mai usor.

La unii pacienti tratati cu NRTIs s-au raportat cazuri de acidoza lactica, caracterizata prin formarea excesiva de acid lactic in organism, care poate determina deshidratare si coma (vezi “Atentionari speciale si precautii de utilizare”).

Terapia antiretrovirala combinata poate determina modificari ale formei corpului dumneavoastra datorita modificarii de distributie a grasimii. Acestea pot include pierderea grasimii de la nivelul picioarelor, bratelor si fetei, cresterea grasimii la nivelul abdomenului si altor organe interne, cresterea in volum a sanilor si a grasimii din partea din spate a gatului (ceafa de bivol). Cauza si efectele de lunga durata asupra starii de sanatate a acestor modificari nu sunt cunoscute pana in prezent.
De asemenea, terapia antiretrovirala combinata poate determina cresterea acidului lactic si a glucozei in sange, hiperlipemie (cresterea grasimilor in sange) si cresterea rezistentei la insulina.

Anuntati intotdeauna medicul dumneavoastra sau farmacistul despre aparitia oricaror noi simptome, chiar si acelea care nu sunt mentionate in acest prospect. 5. CUM SE PASTREAZA TRIZIVIR

Nu lasati Trizivir la indemana si vederea copiilor.
Pastrati Trizivir la temperaturi sub 30 grade C.
Nu utilizati medicamentul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

  1. Atentie! Nu recomandam administrarea de medicamente fara consult medical. Acest medicament se poate elibera doar pe baza de prescriptie medicala. Se recomandă citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresaţi-va medicului sau farmacistului.
  2. Aceste pagini ofera informaţii nepromotionale pentru pacienti si pentru publicul larg.
  3. Pentru informatii suplimentare intrebati farmacistul Catena.
Menține-te în formă cu produsele
catena logo
Stiri recente
S-a dovedit: creierul femeilor este mai activ decat cel al barbatilor

Oamenii de stiinta au descoperit ca, intr-adevar, creierul femeilor este diferit de cel al barbatilor, ...
Un burete marin ar putea vindeca temutul cancer ovarian

O echipa de cercetatori americani anunta descoperirea unui posibil remediu pentru cancerul ovarian, dar ...
Consumul moderat de alcool poate preveni diabetul

Potrivit unui studiu recent, persoanele care consuma frecvent alcool, dar in cantitati moderate, au un ...
Conopida si broccoli ar putea ajuta la vindecarea melanomului

Potrivit cercetatorilor americani, legumele precum broccoli, conopida, ridichile sau varza pot avea un ...
Creierul persoanelor depresive sufera schimbari majore

Depresia este una dintre afectiunile cele mai intalnite si care poate afecta grav viata oamenilor, atat ...
Anticorpii produsi de vaci, posibil tratament in lupta impotriva HIV

O descoperire mai putin obisnuita, poate avea un impact important in tratarea Virusului Imunodeficientei ...
Noutati
Unul din trei romani sufera de hemoroizi. Ai putea fi unul dintre ei

Daca ai intampinat unul sau mai multe dintre urmatoarele simptome: sangerari in timpul scaunului, durere ...
Alege constient – 100% organic pentru sanatate, stare de bine si evolutie!

Grija pentru sanatate a devenit, din fericire, una dintre prioritatile tot mai multor oameni. Am inteles ...
Descopera Adevarata Stare de Bine cu ORGANIC INDIA!

Suplimentele alimentare naturale din cele mai renumite si eficiente plante terapeutice indiene si ceaiurile ...
StressManager: relaxare si buna dispozitie!

StressManager este un anxiolitic moderat, ajutor natural in cazuri de epuizare psihica, stres, anxietate, ...
Kiturile Travel bon appetit garanteaza un concediu linistit

Inainte de a pleca in concediu, fiecare dintre noi ar trebui sa treaca pe la farmacie, mai ales daca ...
Probicol IBS, eficient in sindromul de intestin iritabil

Lactobacillus plantarum 299v®este una dintre cele mai bine documentate tulpini bacteriene probiotice. ...
Abonare newsletter
Trateaza-te natural

-banner-NATURALIS-FT---13-XII-2013

Dictionar Medical
Cautare Index

Banner CNMI

Banner Adserver 5

Catena te trimite din nou la bai si-a desemnat castigatorii

Tragerea la sorti a tichetelor norocoase la concursul Catena te trimite din nou la bai care a avut loc simultan in farmaciile Catena din toata tara, si-a desemnat castigatorii.   Farmacistii Catena au extras simultan, in aceeași zi si la aceeași oră taloanele norocoase din cadrul campaniei nationale ...
Genera Sun de la Catena

Vara este in plina desfasurare si pentru siguranta ta, Catena recomanda produsele Genera Sun!Citeste mai mult ...
Naturalis Magneziu + Vitamina B6

Naturalis Magneziu + Vitamina B6Magneziul este un mineral vital pentru starea de echilibru a organismului.Citeste mai mult ...
StressManager

StressManager, 20 capsule - CatenaStressManager este un anxiolitic moderat, ajutor natural în cazuri de epuizare psihica, stres, anxietate, depresie.Citeste mai mult ...
Paul Georgescu – fenomenul de la Zurich

Sustinut de Catena, inotatorul roman a castigat cea de-a XXX-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017, supranumita si Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise. Secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, Paul Georgescu i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii ...
Naturalis FibroProtect

Dieta dezechilibrata si stresul sunt inamicii de zi cu zi. Organismul sufera. Si se vede!Citeste mai mult ...
Paul Georgescu – Regele Maratoanelor Acvatice

Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 – Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.   Membru de onoare Catena Racing Team – cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu ...
Campania 'O inima sanatoasa iubeste mai mult'

Catena - Farmacia Inimii si partenerii sai va ofera, in perioada 16 august - 15 septembrie 2017, 30% reducere la produsele selectionate pentru sanatatea INIMII!!!Citeste mai mult ...
Secom MSM

Secom MSM 90cps reprezinta o asociere de extracte naturale care contribuie la ameliorarea durerilor osteoarticulare si musculare, dar si la refacerea tesuturilor.Citeste mai mult ...
Gerovital Tratament Expert - Sampon anticadere

Gerovital Tratament Expert - Sampon anticadere x 250 ml - CatenaSamponul anticadere Gerovital Tratament Expert contine elemente esentiale care contribuie la intarirea radacinii firului de par si ii stimuleaza cresterea sanatoasa, lasandu-i un aspect stralucitor.Citeste mai mult ...
Noul numar Vezi toata arhiva
1 1 1 1 1 1
scroll up scroll down
Link