Revista care te mentine sanatos

Stiri

Diabetul, printre cele noua prioritati ale OMS

6 decembrie 2012
Share

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a formulat luna trecuta lista celor noua prioritati la nivel mondial in momentul de fata. Printre acestea, se numara si diabetul zaharat, ceea ce inseamna ca aceasta afectiune cronica netransmisibila reprezinta o adevarata problema de sanatate publica.

In Romania se estimeaza ca numarul celor care sufera de diabet depaseste cu mult cifra de 1 milion, dar multi nici macar nu stiu ca au aceasta afectiune. De aceea, specialistii atrag inca o data atentia cu privire la consultul medical periodic si efectuarea anuala a pachetului de analize gratuite, pentru a depista la timp afectiunile si a beneficia de tratament inca din faza incipienta.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Diabetul, printre cele noua prioritati ale OMS»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate