Revista care te menține sănătos

Știri

Corega, noua gama de creme adezive fara continut de zinc

2 iulie 2010
Share

A aparut noua crema adeziva pentru proteze dentare Corega Ultra Fixare, fara zinc. Astfel, purtatorii de proteze dentare din Romania au la dispozitie doua variante de crema adeziva Corega, fara continut de zinc: Corega Neutro si Corega Ultra Fixare. Formulele fara zinc sunt semnalizate pe ambalajele celor doua produse.

Noul Corega Ultra Fixare fara zinc ofera fixare puternica protezei dentare, pe durata Intregii zile, datorita ingredientelor de baza: carboximetilceluloza sodica si sare dubla partial mineralizata.

Conform cercetarilor de piata, purtatorii de proteze dentare recunosc ca cea mai mare neplacere cu care se confrunta este patrunderea resturilor alimentare sub proteza dentara. Ceea ce determina disconfort, pe de o parte, dar si risc ridicat de dezvoltare a bacteriilor. Studiile clinice au demonstrat ca utilizarea cremelor adezive pentru proteze dentare fara continut de zinc din gama Corega asigura protectie cu pana la 74% mai mult decat In cazul nefolosirii unui adeziv dentar Impotriva patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara. De asemenea, cremele adezive Corega ajuta la prevenirea iritatiilor gingivale si Imbunatatesc stabilitatea protezei.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.