Revista care te mentine sanatos

Stiri

Consumati kiwi pentru un ten stralucitor

1 martie 2013
Share

Farmacia naturii continua sa ne surprinda. Un studiu in domeniu a aratat ca trei portii de fructe si legume pe zi, inclusiv morcovi, varza si kiwi, ne ajuta sa avem o piele radianta si un bronz perfect. Psihologii de la Universitatea St. Andrews, Scotia, au analizat impactul consumului de fructe si legume asupra culorii pielii.

Astfel, au fost facute poze unui numar de barbati si femei pentru a analiza schimbarile de nuanta in perioada consumului de fructe si legume.

Cercetatorii au descoperit ca fructele si legumele coloreaza tenul in mod natural in nuante de rosu si galben.In toata lumea exista campanii in desfasurare pentru a-i convinge pe oameni sa manance sanatos, incercand sa fixeze ideea ca fructele si legumele nu sunt numai sanatoase, ci ne fac sa aratam bine, sa fim mai atragatori. 3 portii pe zi timp de sase saptamani ne mentin sanatatea.

 

Ruxandra Raica

Sursa: Dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Consumati kiwi pentru un ten stralucitor»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate