Revista care te mentine sanatos

Stiri

Congresul National de Psihotraumatologie 6-9 octombrie 2011, Bucuresti

11 octombrie 2011
Share

In perioada 6-9 octombrie 2011, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din capitala, s-au desfasurat lucrarile primei editii a Congresului National de Psihotraumatologie. Evenimentul a reunit 150 de participanti, 30 de experti romani si straini, peste 20 de prelegeri si 17 seminarii, sub tema „Dincolo de trauma: resurse si oportunitati”.

Prima editie a congresului a fost structurata in trei sectiuni: Clinica, Organizationala si Sociala. Din dorinta unei abordari interdisciplinare a problematicii traumei psihice, acestea au fost tratate laolalta in decursul celor trei zile dedicate activitatilor plenarei.

Tematicile au inclus abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizații, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica. De asemenea, s-au dezbatut aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Nota pentru articolul «Congresul National de Psihotraumatologie 6-9 octombrie 2011, Bucuresti»:1.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate