Revista care te mentine sanatos

Interviu

Conf. dr. Zoltan Galajda: „Educatia privind sanatatea inimii trebuie inceputa inca din copilarie”

3 ianuarie 2018
Share
res-shutterstock_230137189Farmacia Ta: De mai multi ani, Romania se afla in fruntea clasamentului tarilor europene in ceea ce privestea mortalitatea din cauze cardiovasculare. De ce credeti ca suntem aici?res-shutterstock_388376620Care sunt cele mai intalnite afectiuni cardiovasculare la noi? Ce incidenta au ele in randul populatiei?res-shutterstock_414452563_ekgCine, cand si cu ce frecventa ar trebui sa-si faca investigatii de tip electrocardiograma sau RMN?res-shutterstock_128950109Cu ce alte locuri comune va mai confruntati cand vine vorba despre sanatatea inimii?res-shutterstock_335916848De ce este considerata periculoasa sarea in cazul cardiacilor? Cum anume dauneaza aceasta? Inapoi la slide

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate