Revista care te menține sănătos

Știri

CardioProtect – Previne afectiunile cardiovasculare

20 aprilie 2011
Share

Suplimentul alimentar CardioProtect, capsule gelatinoase moi, reuneste intr-o singura formula nutrienti esentiali si substante naturale cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular: acizii grasi EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de peste fac parte din categoria acizilor grasi Omega-3, esentiali pentru dezvoltarea si functionarea normala a organismului. Consumul regulat de ulei de peste bogat in acizii grasi Omega-3 EPA si DHA are un efect de normalizare a tensiunii arteriale si a nivelului trigliceridelor sangvine.

Coenzima Q10 este prezenta in toate celulele organismului, in special in cele din organele cu un consum foarte mare de energie: inima, ficatul si rinichii. Datorita proprietatilor antioxidante, Q10 protejeaza inima, vasele de sange, precum si constituentii sangvini de actiunea nociva a radicalilor liberi generati de metabolism. Resveratrolul este o substanta antioxidanta din clasa polifenolilor, ce actioneaza preventiv asupra imbatranirii celulare. Resveratrolul protejeaza endoteliul vascular de actiunea nociva a colesterolului si trigliceridelor serice, limiteaza activitatea factorilor pro-inflamatori din sange si modifica in sens benefic metabolismul adipocitelor (celulele tesutului gras).

Suplimentul alimentar CardioProtect, impreuna cu o dieta echilibrata si exercitii fizice moderate, este recomandat persoanelor cu risc crescut de a dezvolta afectiuni cardiovasculare. Intrebati farmacistii Catena despre noul supliment Naturalis CardioProtect.

Text: Otilia Ostrotki

Nota pentru articolul «CardioProtect – Previne afectiunile cardiovasculare»:3.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.