Revista care te mentine sanatos

Stiri

Campania Catena „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” s-a incheiat

3 octombrie 2014
Share

Campania „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” initiata de farmaciile Catena s-a incheiat pe data de 30 septembrie, iar astazi, 3 octombrie, a avut loc tragerea la sorti si desemnarea castigatorilor in fiecare farmacie la nivelul intregii tari. In cadrul acestei campanii, care s-a desfasurat in perioada 10 august – 30 septembrie, au fost acordate 7.800 de premii constand in carucioare pentru cumparaturi.

Mecanismul campaniei a fost unul foarte simplu. Fiecare persoana care a facut cumparaturi in valoare de minimum 20 de lei a completat un talon special pe care l-a depus mai apoi in urnele existente in farmacii. Si nu in ultimul rand, a fost necesara pastrarea bonului fiscal si a partii detasabile a talonului pentru validare.

 

La Catena… lumea stie ca face economie!

Pe parcursul celor aproximativ 2 luni de desfasurare, campania a inregistrat un succes rasunator, motiv pentru care ne putem mandri inca o data cu grija pe care Catena, farmacia inimii, o acorda oamenilor care cauta nu numai produsele potrivite, ci si sfaturi competente si recomandari profesioniste. Prin intermediul tuturor campaniilor initiate, incercam sa punem clientul pe primul loc, iar profesionalismul ne recomanda. Campania „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” a ajutat pacientii sa economiseasca bani la retete si sa-si umple caruciorul Catena de cumparaturi. Iar surprizele nu se opresc aici. Toamna aceasta, vino in farmaciile Catena si poti beneficia de 30% reducere la produsele de sezon in limita stocului disponibil. Intreaba farmacistul de lista produselor selectate si bucura-te de o toamna frumoasa!

 

Text: Ruxandra Dumitrescu

Nota pentru articolul «Campania Catena „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” s-a incheiat»:4.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate