Revista care te mentine sanatos

Stiri

Broccoli ar putea opri evolutia cancerului de san

2 Iunie 2010
Share

Cercetatorii de la Universitatea din Michigan, Statele Unite ale Americii, au demonstrat ca evolutia cancerului de san ar putea fi stopata cu ajutorul unei substante numita sulforafan. Aceasta se gaseste in broccoli.

Substanta actioneaza asupra celulelor afectate de cancer, le extermina si previne aparitia tumorilor. Daca pana acum s-au demonstrat beneficiile acestei substante cu privire la tratarea cancerului, in acest studiu s-a demonstrat felul in care actioneaza substanta in tratarea cancerului, a explicat profesorul Duxin Sun, Universitatea din Michigan.
Aproximativ 46 000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de san in fiecare an in Marea Britanie, iar chimioterapia nu actioneaza direct asupra celulelor stem canceroase. De aceea, exista si recidive ale cancerului. In cadrul studiului, oamenii de stiinta au injectat femeilor cu cancer mamar diferite concentratii de sulforafan obtinut din broccoli.

Sursa: www.dailymail.co.uk

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate