Revista care te mentine sanatos

Stiri

30 de minute de sport pe zi, reteta perfecta pentru a fi in forma

27 August 2012
Share

30 de minute de exercitii fizice pe zi aduc mai multe beneficii in ceea ce priveste pierderea kilogramelor in plus, fata de 60 de minute, sustin specialistii de la Universitatea din Copenhaga. Timp de treisprezece saptamani, o echipa de cercetatori a urmarit 60 de barbati si eforturile acestora de a fi intr-o forma foarte buna.

Jumatate dintre barbati au facut exercitii timp de 30 de minute pe zi, iar cealalta jumatate timp de 60 de minute pe zi.

Barbatii care faceau exercitii timp de 30 de minute au pierdut 3.6 kg in trei luni, in timp ce barbatii care au facut exercitii 60 de minute au pierdut doar 2.7 kg. Barbatii care au pierdut mai multe kilograme au ars implicit mai multe calorii fata de cei care au facut exercitii timp de o ora. Asadar, 30 de minute de exercitii fizice pe zi reprezinta perioada perfecta pentru a avea un corp tonifiat si pentru a beneficia de energia necesara.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «30 de minute de sport pe zi, reteta perfecta pentru a fi in forma»:2.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate