Revista care te menține sănătos

Știri

30 de minute de sport pe zi, reteta perfecta pentru a fi in forma

27 august 2012
Share

30 de minute de exercitii fizice pe zi aduc mai multe beneficii in ceea ce priveste pierderea kilogramelor in plus, fata de 60 de minute, sustin specialistii de la Universitatea din Copenhaga. Timp de treisprezece saptamani, o echipa de cercetatori a urmarit 60 de barbati si eforturile acestora de a fi intr-o forma foarte buna.

Jumatate dintre barbati au facut exercitii timp de 30 de minute pe zi, iar cealalta jumatate timp de 60 de minute pe zi.

Barbatii care faceau exercitii timp de 30 de minute au pierdut 3.6 kg in trei luni, in timp ce barbatii care au facut exercitii 60 de minute au pierdut doar 2.7 kg. Barbatii care au pierdut mai multe kilograme au ars implicit mai multe calorii fata de cei care au facut exercitii timp de o ora. Asadar, 30 de minute de exercitii fizice pe zi reprezinta perioada perfecta pentru a avea un corp tonifiat si pentru a beneficia de energia necesara.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.