Revista care te menține sănătos

Știri

In acest weekend va puteti masura tensiunea arteriala gratuit, in AFI Palace Cotroceni

19 septembrie 2014
Share

Toti bucurestenii sunt asteptati, pe 20 si 21 septembrie, in AFI Palace Cotroceni, in fata hypermarketului Auchan, in intervalul 10:00 – 18:00, pentru a-si testa gratuit tensiunea arteriala si pentru a primi informatii avizate cu privire la metodele de tratament si de preventie a acestei afectiuni. 

Aceasta actiune din AFI Palace Cotroceni incheie editia din acest an a Campaniei Nationale „Viteza ucide… nu numai in trafic. Controleaza-ti tensiunea arteriala!”, sustinuta, pentru al treilea an consecutiv, de catre Societatea Romana de Hipertensiune. 

4 din 10 romani sufera de hipertensiune 

Campania a fost lansata pentru a informa publicul despre importanta controlului permanent al valorilor tensionale, cu atat mai mult cu cat, potrivit statisticilor, 4 din 10 romani sufera de hipertensiune arteriala, iar jumatate dintre ei nici macar nu stiu acest lucru. 

Hipertensiunea arteriala, daca nu este tratata, poate cauza chiar accidente cerebrale sau atacuri de cord, prin urmare aceasta trebuie diagnosticata din timp, mai ales ca masurarea valorilor tensionale este una din cele mai simple si neintruzive modalitati de diagnosticare a acestei afectiuni. 

AFI Palace Cotroceni este amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, iar vizitatorii pot ajunge la mall cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.