Revista care te menține sănătos

Știri

Accesul pacientilor cu boli cronice la tratament, sustinut de Catena

15 iulie 2014
Share

Peste 6.000 de membri ai Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC) vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente din farmaciile Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, in urma unui parteneriat incheiat intre cele doua institutii.

Principalul element al acestui parteneriat este sustinerea, de catre Catena, farmacia inimii, a accesului pacientilor la tratament. Toti membrii organizatiilor aflate sub umbrela COPAC vor putea achizitiona, in baza cardului de fidelitate Catena, cele mai prescrise 150 de medicamente pentru pacientii cronici, beneficiind de reduceri suplimentare.

Prin acest parteneriat – primul de acest gen incheiat in Romania de un lant de farmacii – Catena vine in sprijinul pacientilor cu boli cronice si le usureaza acestora accesul la tratamentul de care au nevoie. Cei peste 6.000 de membri ai COPAC vor putea gasi in farmaciile Catena medicamentele necesare, la pret redus, pentru tratamentul afectiunilor de care sufera.

Reduceri suplimentare

Cardul oferit pacientilor cu boli cronice mentine beneficiile cardului de fidelitate Catena, ce ofera cele mai mari reduceri la peste 4.000 de produse, inclusiv la retete, la care se adauga reducerile suplimentare pentru cele 150 de medicamente. Parteneriatul dintre Catena si COPAC este promovat si de reteaua Info-Sanatate.

Catena este o companie 100% romaneasca, cu o solida reputatie castigata in decursul anilor, fiind prezenta la nivel national si avand cel mai mare numar de pacienti fideli, posesori de carduri de fidelitate. Misiunea Catena este de a ajuta in permanenta pacientii prin sfaturi si recomandari profesioniste, printr-o gama larga de produse farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice, remedii homeopate si terapii naturiste.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.