Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Noiembrie 4

31 octombrie 2014
Share

Noiembrie, ultima luna de toamna. Poate mai calduroasa decat octombrie – tinand cont de valul de frig, ba chiar si de ninsoare, ce a lovit luna trecuta Romania. Noiembrie este luna in care trebuie sa fiti si mai atenti cu sanatatea. Nu doar din perspectiva vremii, pentru ca nu trebuie uitati nici ceilalti factori care influenteaza zi de zi sanatatea.
In aceasta editie, revista Farmacia Ta explica de ce persista raceala, care este diferenta dintre infectia bacteriana si cea virala, dar si cum cea din urma scade imunitatea, pregatind terenul infectiilor bacteriene. Veti afla si cateva trucuri prin care sa cresteti nivelul de colesterol „bun”, cum sa ameliorati durerile de genunchi, ce optiuni terapeutice aveti in cazul in care sunteti diagnosticat cu glaucom, si de ce colaceii din jurul abdomenului reprezinta un risc major pentru sanatate. Si daca tot vorbeste lumea despre importanta micului dejun, revista voastra preferata ofera si cateva idei despre ce este sanatos sa mancati dimineata si care sunt alimentele pe care trebuie sa faceti tot posibilul sa le evitati. Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D, ne vorbeste, in exclusivitate, despre ce inseamna un stil de viata sanatos si despre cat de important este ca in viata fiecaruia sa existe un echilibru.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.