Revista care te menține sănătos

Noutăți

Noua gama de dermatocosmetice: Gerovital H3 Derma+

7 octombrie 2014
Share

Creata pentru a fi comercializata exclusiv in farmacii, gama Gerovital H3 Derma+ include 15 produse destinate tratarii problemelor cu care se confrunta pielea si parul. Conceptul farmaceutic al noii game a fost realizat de expertii Farmec, cu sprijinul specialistilor din sanatate, pentru a se plia cat mai bine pe nevoile consumatorilor.

Sensibilitatea accentuata, deshidratarea, acneea, lipsa de fermitate sau de stralucire a tenului ori aparitia ridurilor sunt probleme care afecteaza atat sanatatea pielii, cat si confortul fiecarei persoane. Produsele Gerovital H3 Derma+ au in componenta vitamine, ceruri, uleiuri naturale si ingrediente de ultima generatie, pentru eficienta ridicata si rezultate vizibile. Si parul este supus zilnic actiunii nocive a factorilor externi. In aceste conditii, sampoanele Gerovital H3 Derma+ sunt concepute special pentru a accelera inlaturarea unor probleme precum caderea excesiva a parului, aparitia matretii sau sensibilitatea scalpului.

Disponibila in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.