Revista care te menține sănătos

Noutăți

Live Vitamins: folositi puterea vitaminelor vii!

7 octombrie 2014
Share

Vitaminele „vii” Live Vitamins sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si ofera rezultate rapide si vizibile. Acest lucru se datoreaza formulei imbunatatite, prin care este pastrata bioactivitatea naturala („viata”) a vitaminelor si mineralelor.

 

Tehnologia speciala de fabricare asigura o absorbtie maxima a nutrientilor in organism, pentru o eficienta sporita. Diferitele complexe de vitamine si minerale din compozitia Live Vitamins contribuie la functionarea normala a: sistemului imunitar, a inimii si sistemului vascular, oaselor si articulatiilor, tonusului si energiei, memoriei si concentrarii, aspectului exterior. Sprijina, de asemenea, vederea sanatoasa, sanatatea dintilor, precum si cresterea si dezvoltarea normala a copiilor (contribuie la buna functionare a metabolismului).

Live Vitamins contine un complex de fier, cupru, seleniu, zinc si vitaminele A, D, B6, B12 si C; coenzima Q10 si vitaminele B1, B2, B6; biotina, mangan, iod. In cazul adultilor se recomanda 1-2 capsule pe zi, iar pentru copiii cu varsta de peste 3 ani, 1 capsula pe zi.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.