Revista care te menține sănătos

Noutăți

Visislim LINE, guma de mestecat pentru o talie subtire

3 iulie 2014
Share

Guma de mestecat Visislim LINE reprezinta cel mai dulce si amuzant mod de a slabi si de a controla greutatea. Functioneaza pe principiul mesteci si slabesti. Gustul si aspectul nu se deosebesc de celelalte gume de mestecat cunoscute, dar continutul este special.

Are in compozitie doua ingrediente active – extract din seminte de guarana si extract din frunze de ceai verde, care distrug si ard grasimile acumulate. Acestea actioneaza in mod concentrat asupra zonelor problematice – coapse, solduri si talie. Guma de mestecat este de mare ajutor in programul de slabit alaturi de Visislim LIGHT, Visislim LINE (capsule) si Visislim FITNESS. Combinarea lor asigura o scadere in greutate durabila si sanatoasa. De asemenea, este un mijloc ideal pentru mentinerea indelungata a greutatii normale. Nu contine zahar, ajuta la reducerea demineralizarii dintilor si la scaderea aciditatii in placa dentara. Astfel, scade riscul dezvoltarii cariilor dentare. Luati 2 drajeuri de 3 ori pe zi dupa cele 3 mese principale. Efectul benefic se obtine mestecand 2-3 g din aceasta guma timp de 20 de minute.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.