Revista care te menține sănătos

Noutăți

Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu combate starile de oboseala si stres

3 iulie 2014
Share

Un aport optim de vitamine si minerale este o conditie esentiala pentru starea de bine si mentinerea capacitatii de efort a organismului. Calciul si magneziul sunt doua minerale de importanta vitala, de care are nevoie organismul pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice. Vitamina D3 controleaza absorbtia calciului si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Organismul este capabil sa produca vitamina D prin actiunea constanta a soarelui asupra pielii. De multe ori insa, aceasta productie proprie nu este suficienta in zona geografica in care ne aflam. Seleniul joaca un rol extrem de important in numeroase procese metabolice din organism. Ca parte componenta a enzimelor, este de neinlocuit pentru activitatea acestora si este folosit in schimbul de substante la nivel celular. De asemenea, este esential pentru protejarea celulelor si important pentru sistemul imunitar. In aceste actiuni este sprijinit de zinc, ce contribuie la diviziunea celulara normala, la protectia constituentilor celulari impotriva stresului oxidativ si la o functionare normala a sistemului imunitar.

In cazul unei alimentatii dezechilibrate sau al unui necesar crescut de substante nutritive prin: solicitari fizice (de exemplu, sport), mod de viata nesanatos (fumat sau consum de alcool), stres, este recomandata suplimentarea alimentara cu comprimatele Doppelherz®aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu. Nu contin lactoza si gluten.

Disponibil in farmaciile
catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.