Revista care te menține sănătos

Noutăți

Gama ArtroHelp, ingrijirea completa a articulatiilor

14 mai 2014
Share

Gama ArtroHelp este formata din doua produse: ArtroHelp Calm si ArtroHelp Repair. Primul produs are actiune imediata in caz de durere si in starile inflamatorii, avand in compozitie hamei, salcie, rhodiola, piper. ArtroHelp Repair are efect regenerator si protector articular si contine 5 000 mg colagen si enzime, 1 400 mg glucozamina si condroitina, 400 mg magneziu marin, turmeric, vitamina C naturala.

Aceasta gama este cea mai complexa formula pentru articulatii, asigurand: ingrijirea completa a articulatiilor, actiune sinergica si asimilare optima, hranirea articulatiilor si cartilajelor, reducerea durerii si inflamatiei, mobilitatea si confortul articular, relaxarea musculaturii, stimularea regenerarii, imbunatatirea reactiei la stres. Gama ArtroHelp poate fi folosita si in recuperarea dupa antrenament sau dupa interventiile chirurgicale, ori pentru mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. Nu contine coloranti, conservanti, excipienti sau alti aditivi.

Disponibila in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.