Revista care te menține sănătos

Noutăți

ColonProtect detoxifica si curata colonul

10 aprilie 2014
Share

ColonProtect 20 de plicuri detoxifica si curata colonul, ajutand la functionarea normala a acestuia si prevenind constipatia. Produsul este indicat persoanelor cu probleme ale tractului intestinal, celor care doresc sa imbunatateasca functionarea colonului, persoanelor care vor sa-si pastreze greutatea corporala si celor care sufera de constipatie.

Contine seminte de psyllium si pectine. Semintele de psyllium stimuleaza reflexele de defecatie si accelereaza tranzitul intestinal, au atat actiune antidiareica, datorita mucilagiilor, cat si detoxifianta, datorita gelului mucilaginos format, care absoarbe toxinele din intestin, ajutand la eliminarea lor. Pectinele din mere completeaza actiunea fibrelor din psyllium, avand dublu rol in combaterea constipatiei, dar si a diareei. Regleaza functiile colonului, ajuta la digestie si induc senzatia de satietate. Totodata, mentin sanatatea florei intestinale. Peste continutul unui plic adaugati suficienta apa la temperatura camerei. Odata recipientul umplut cu apa, cu ajutorul unei lingurite amestecati pana lichidul devine omogen bucurati-va, astfel, de o bautura gustoasa si revigoranta.

Disponibil in farmaciile  catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.