Revista care te menține sănătos

Noutăți

4Femina, aliatul frumusetii tale

11 decembrie 2011
Share

Dupa ce am gustat tot felul de bunatati culinare de sarbatori, acum este momentul sa supunem organismul la un tratament de detoxifiere si purificare. Pentru a realiza acest lucru, Zdrovit Romania vine in sprijinul doamnelor cu suplimentul alimentar 4Femina. Acesta nu va scapa doar de grijile provocate de efectele secundare ale anticonceptionalelor, ci este si un aliat in infrumusetare, datorita ingredientelor sale naturale, cum ar fi guarana, pulberea de anghinare, extractul de urzica si de ceai verde.

4Femina ajuta organismul si imbunatateste starea acestuia in mod natural, fara a afecta ficatul, responsabil de filtrarea anumitor componente toxice ale medicamentelor curente bazate pe ingrediente chimice.

Extractul de urzica este benefic pentru efectele sale diuretice, pentru capacitatea de curatare si detoxifiere a organismului. Extractul de ceai verde are efect protector asupra sanatatii, datorita proprietatilor antioxidante. Asigura buna functionare a aparatului digestiv, a sistemului nervos, cardiovascular. Cromul contribuie la metabolizarea mai rapida a zaharurilor si scade pofta de dulciuri. Acesta are, de asemenea, rolul de a regla functiile pancreasului: pofta de dulce dispare, ceea ce duce la scaderea in greutate. Extractul de guarana este un bun antioxidant, ajuta la reducerea stresului, stimuleaza sistemul nervos si muscular, creste tonusul psihic si libidoul.

4Femina protejeaza impotriva efectelor secundare ale anticonceptionalelor, fara sa influenteze efectul contraceptiv al acestora. De asemenea, poate fi folosit si de femeile care nu folosesc anticonceptionale. Toate ne dorim sa fim suple, iar acest supliment ne ajuta sa eliminam apa din organism.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.