Revista care te menține sănătos

Noutăți

Eurovita MultiVital A-Z, energie intreaga zi

16 decembrie 2010
Share

Eurovita MultiVital A-Z este un complex optim de vitamine, minerale si ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substante pentru sustinerea capacitatii de efort fizic si intelectual al organismului.

Comprimatele Eurovita MultiVital A-Z au eliberare prelungita: nucleul vital al comprimatului elibereaza progresiv cele 26 de ingrediente active (vitamine, minerale, extract de ginkgo biloba si luteina) pe parcursul mai multor ore, astfel incat organismul sa le utilizeze treptat, pe durata intregii zile. Eurovita MultiVital A-Z este recomandat in carentele de vitamine si minerale care pot aparea ca urmare a unei alimentatii dezechilibrate sau a unor factori precum: efortul fizic si intelectual crescut, fumatul, dietele sau inaintarea in varsta. Produsul combate starea de oboseala, epuizarea psihica si fizica, sporind capacitatea de concentare si memorare. De asemenea, stimuleaza functia cognitiva, asigura vitalitate pielii, mentine acuitatea vizuala si ajuta la  functionarea normala a sistemului imunitar.

Cercetarile au demonstrat ca, in ultimii 10 ani, legumele si fructele contin tot mai putine vitamine si minerale. In plus, acestea sunt foarte sensibile la prepararea termica sau la depozitarea necorespunzatoare. Multe dintre aceste elemente vitale sunt asimilate de organism in cantitati limitate si, de aceea, se recomanda suplimentarea lor in mod treptat.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.