Revista care te menține sănătos

Interviu

Pepe: „In primul rand, un stil de viata sanatos trebuie sa contina sport”

5 septembrie 2017
Share

Ionut Nicolae Pascu, alias Pepe, este unul dintre cei mai simpatici si energici artisti autohtoni. Acum este si pe val. Producatorii TV s-au „batut” inca de la inceputul anului pentru a-l avea in emisiunile lor. Cantaretul a facut doua alegeri: Te cunosc de undeva si Next Star, unde indeplineste calitatea de jurat.

Carismatic si vorbaret din fire, Pepe transforma orice intalnire, indiferent de durata, intr-un eveniment. Artistul ne-a primit cu zambetul pe buze si a povestit pentru Farmacia Tace reprezinta pentru el familia, care este stilul sau de viata si ce surprize le-a pregatit fanilor.


Farmacia Ta:
Din concurent ai devenit jurat in cel de-al cincilea sezon al show-ului Te cunosc de undeva. Cum te simti acum cand esti in postura de a da note? Iti este greu sa „joci” acest rol?

Pepe: Imi placea mai mult postura de concurent. Ca si jurat sunt mult mai relaxat, dar extrem de atent la detaliile si la dificultatea fiecarui personaj care-i revine fiecarui concurent. Pentru ca, din punctul meu de vedere, e important sa se faca transformarea totala. De multe ori, colegii mei (n.n. artistii-concurenti) ma surprind cu detaliile pe care le observa la personajele in care se transforma. Concurentii sunt foarte bine pregatiti si asta imi place. Mi-a placut foarte mult si atunci cand am fost concurent, dar acum, ca jurat, sunt la fel de implicat dar, cum spuneam, putin mai relaxat.

Farmacia Ta: Esti un tip mereu pus pe glume si trasnai. Care este cea mai recenta nazbatie pe care ai facut-o, poate chiar colegilor de la masa juratilor sau artistilor din concurs?

Pepe: Le-am pus o alta bautura peste sucul din cutiile de Tymbark (rade). Au gustat-o, si-au dat seama ca e ceva ciudat la mijloc, dar au spus… e buuuuna! (rade).

 

Farmacia Ta: Ca orice om, uneori esti epuizat si tu. Cum te revigorezi cand esti apatic, lipsit de energie?

Pepe: La platou trebuie sa fii intotdeauna plin de energie, nu se poate altfel. In alte situatii, ma retrag acasa. Sa stau acasa cu familia e cel mai important lucru pentru mine, acolo imi reincarc bateriile, acolo ma relaxez, acolo ma odihnesc.


Farmacia Ta: Ce reprezinta pentru tine un stil de viata sanatos?

Pepe: In primul rand, un stil de viata sanatos trebuie sa contina sport. Daca trec cateva zile si nu fac sport, am senzatia ca m-am ingrasat, ca mananc mai mult, ca mi-e lene sa fac orice. Dar e doar o senzatie. In momentul in care ies din sala de sport, am energie sa fac orice, am chef de viata, sunt mult mai pozitiv. De la sport pleaca totul la mine. De aceea, imi fac timp sa merg aproape zilnic la sala sport. Iar uneori, cand se intampla sa nu ajung la sala o saptamana, asta se simte imediat in modul meu de viata, in felul in care ma comport si cum gandesc. Brusc, pic. De aceea, imi place sa fiu activ. De asemenea, mananc sanatos, dar nu mereu. Mananc tot ce-mi place, dar incerc sa combin corect alimentele. Recunosc ca exista si zile cand le amestec gresit, dar o fac doar atunci cand stiu sigur ca merg apoi la sala si „ard” tot.

 

Farmacia Ta: Cum arata un weekend petrecut alaturi de Raluca si Maria, sotia, respectiv fiica ta?

Pepe: De obicei, e mai complicat in weekend, pentru ca am foarte multe cantari, dar si alte evenimente, prezentari de moda, deschideri de magazine. Mai nou, de cand sunt jurat, sunt chemat sa jurizez tot felul de concursuri, ba de Miss, ba la baluri de boboci, dar mi-e greu sa iau parte la toate, pentru ca nu am timp. E drept ca mai sunt si weekenduri pe care reusim sa le petrecem impreuna. Cand este frumos afara, mergem in parc, la plimbare. Alteori, cand lasam fetita la parinti sau cu bona, mergem la film sau iesim cu prietenii la un bowling sau biliard. Suntem niste oameni normali.

 

Farmacia Ta: Ce crezi ca a mostenit fiica ta de la tine?

Pepe: De curand, a inceput sa cante (rade). Are vreo trei-patru cantece de pe posturile muzicale pe care incearca sa le reproduca si, culmea, e in tonalitate!

 

Farmacia Ta: Ai facut box. Ti-ai petrecut mult timp in sala de antrenamente pe ring si dand cu pumnii in saci si nu numai. Acum, cat timp mai acorzi acestui sport?
Pepe:
Din patru-cinci antrenamente pe saptamana, doua sunt de box. In principiu, cardio inseamna pentru mine si box. Si nu se intampla numai sa dai, ci sa si primesti foarte mult (rade). Miscarea e foarte importanta, e important sa transpiri, sa-ti placa.

 

Farmacia Ta: Ce ai dori sa schimbi la tine, daca ar fi cu putinta?

Pepe: Nimic. Oricum, m-am schimbat si am evoluat mult in ultimii ani. Cand ma uit la inregistrarile cu mine de acum 10-15 ani, mor de ras! (rade). In primul rand, din motive de tinuta, de coafura… Dar cred ca multi sunt aceia care au o astfel de reactie cand se vad cum aratau cu multi ani in urma.

 

Farmacia Ta: Pe ce plan se afla muzica, acum ca iti petreci foarte mult timp in studiourile tv? Ce surpriza le mai pregatesti fanilor tai si cand?

Pepe: Muzica ramane pe primul plan. Cu muzica m-am lansat, prin muzica ma exprim cel mai bine. Fanilor mei le pregatesc „E vara mea”, pentru ca vara asta e vara mea (rade), piesa care se va lansa saptamana asta.

 

Farmacia Ta: Descrie-mi, te rog, in trei cuvinte statutul de tata?

Pepe: Responsabilitate, bucurie, satisfactie.

 

Pepe: „In primul rand, un stil de viata sanatos trebuie sa contina sport”Farmacia Ta: Care este mancarea preferata si ce nu ai manca niciodata?

Pepe: Nu sunt fitos la mancare. Insa carnita imi place mult (rade). Pentru mine, cea mai buna leguma e carnea, sunt un carnivor! N-as manca niciodata ciudatenii, gen caini, serpi.

 

Farmacia Ta: Este primavara, adica abundenta de verdeturi pline de vitamine si minerale. Tii cont de sfaturile nutritionistilor?

Pepe: Nu stiu daca tin neaparat cont de sfaturile nutritionistilor. Imi plac salatele si ierburile de toate felurile. Imi mai plac foarte mult legumele sote, de la broccoli la sparanghel, adica toate legumele bogate in vitamine.

 

Farmacia Ta: Esti dependent de…

Pepe: Sunt dependent de viata si de distractie. Nu fumez, de drogat nu se pune problema, nu m-au tentat niciodata jocurile de noroc, dar sunt dependent de viata! Recunosc, imi place viata, imi place si luxul, imi place si distractia!

 

Farmacia Ta: Un gand pentru cititorii revistei.

Pepe: Viata e frumoasa, va doresc o iubire ca niciodata, dar nu uitați: vara asta e vara mea!

 

Text: Alina Stroe

Foto: Mihai Stetcu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.